Bagan Lalang Beach Resort

Accommodation and facilities in Bagan Lalang Beach Resort.

1. Chalet (air conditioned) 10 units
  • Rose unit (bungalow) 2 units = Rm 110.00 per unit
  • budget unit (semi-d) 4 units = Rm 100.00 per unit
  • lotus unit (terrace) 4 units = Rm 80.00 unit
2. Hostel (not air-conditioned) 3 block
  • Block 1 (40 electrons people)
  • block 2 (40 electrons people)
  • RM 20.00 / day
3. Hall talk / Seminar
  • Sri Tanjung Hall (capacity 120-150 person) Rm 250.00 per day
4. Prayer room facilities are provided (free)
  • Capacity 200 people
5. Play areas such as takraw and volleyball also available
    (own equipment)

6. Apart from the parties to the existing, we can also provide food and drink and accommodation in the package at the rate of Rm 47.00 per day.

Packages are as follows:
  • Participants must be over 20 and above.
  • Six times the food and beverage preparation
  • Hostel accommodation
7. B.B.Q packages are also available. Rate (menu B.B.Q)
  • Menu Rm 26.00
  • Menu Rm 28.00
  • Menu Rm 30.00
8. Rate (a separate dinner menu) 6 preparation
  • Menu Rm 24.00
  • Menu Rm 28.00
9. Catering, restaurants and supply of raw materials-motel.

Contact for:
Jalan Pantai,
Bagan Lalang Beach Resort,
43950 Sungai Pelek, Sepang.

Tel : 03-3141 1097 (Mr. Ahsanuddin)

80 comments:

fyz said...

knpe kol xdi jawab ?

Anonymous said...

aah la..asal x jawab ek??pelik

Anonymous said...

xnk duit ler tu mknenye..hehe

Anonymous said...

sy cal x prnah dpt
mcm mne nk booking ni

Anonymous said...

sy sakit perut aaa..

Anonymous said...

Ada jawablah, saya call sebelah malam. saya dah booking tapi terpaksa cancel balik ... sebab anak nak hotel yg ada kolam

Anonymous said...

tak angkat pun...

sempoi4u said...

Aku ingat chalet ni dah penuh kut. Cuba fax no ni
Fax03-3141 2307

KHALID MOHD ISMATH said...

ada sesiapa ada simpan gambar kawasan chalet ni? nak tengok.....then baru book. minta tolong eh.

atikNAOshi said...

saya dah book..yea! dapat unit banglo!
tp xsure cmne btk banglo tu..bsr ke, kecik ke?
nk msuk 6 org..xsbr tgu mgu dpn!

Anonymous said...

Unit banglo tu ada brape bilik cik atiknaoshi?

zaidah said...

nak buat event utk company rasa2 tempat nie sesuai tak?

Anonymous said...

SAYA CALL BYK KALI TAPI TAK JAWAB. MACAMANA NAK BOOKING?

Anonymous said...

have room for 2 people x?

ga said...

hijau col x dapat

Anonymous said...

leh muat x..utk family rmai..

Anonymous said...

alhamdulillah, skali kol dah jwb...ada bilik lagi wlupun musim cuti skolah, cuma rate tambah rm20.00

zikry said...

ade bilik lagi x

yantie said...

nape call masok line fax ..sy da book cume nak confrm kan semula coz nak sewa tapak untuk BBQ skali !! booking ats name NURUL .. klau bole mintak call sy semula ..TQ

Anonymous said...

saya penah ade pengalaman dtg resort ni.. sayangnya management dia tak sistematik.. pas tu kalau kita call asyik tak berjawab n terus masuk fax line...macamana nak maju..

Anonymous said...

patutnya bagi handphone number sekali.. barulah senang untuk contact.. senang orang nak call kalau takde kat ofis sekalipun, lagi murah rezeki.. :)

Anonymous said...

I really need the cooperation of the owner.

Anonymous said...

Tried calling many many times but always "harap maaf, numbor yg anda dail sedang di gunakan"...then when I received the ringing tone..it goes straight to fax....so frustrating....don't they want people to book?

Anonymous said...

salam...sy da coll tpy x dpt..bla agk nye sy bleh book yew??

nagenbutik&kraf said...

ok jer sy call tapi untuk july dah full...

Anonymous said...

call byk kli tp x dapt jee

Anonymous said...

pesal call dah 2 ari xdapt ni..

Anonymous said...

hye just wanna asking..
if i nk gne khemah n betapak kat tpi pantan can?

Anonymous said...

pantan tu hape?

Anonymous said...

best ker tempat ni,sebab nak wat family day ..sape2 yg dah pegi bg cadangan..plsss
nthen nape bile dah call suh cal kjp lagi..n then byk alasan..

Anonymous said...

Mgkin org kt reception tu kuat brgayut...tu yg x dpt call

lilyajib said...

sy cll dapt nak tanye best x tmpat nie nak pg sabtu nie

Anonymous said...

saya call pong x dapat .. engage memanjang .. mula2 dapat cakap ngan recep pastu .. engage beb ..

yg hostel tu cammne .. ade apa dalam dia ..??

kalau bole call lar balik tuan .. saya nak release tenseion niiii .. nak pi tepi laut ...

no saya .. 010 897 9043 .. tolong lar call balik .. if better dapat tonite .. if x pong .. esok pong bole gak .. nak meletop dah kat kl niii ... huuhu

Nur Syafiqa said...

saya coll xdpt2 pn.. nk booking untuk ujung bulan nie.. 25-11-11

Anonymous said...

very bad management! no answering phone! ni nak bisnes ke tak nak neh...hish!!

Nur Syafiqa said...

dh dpt booking..
selpas 5 kli coll..huhu
:)

zakmask said...

Anonymous baik u gi jew sane dlu and buat booking then bru dtg semula ngan family....

Anonymous said...

ok je call, takde masalah...baru ring 3 kali dah pick up.... agaknya bos dah sound kat staff kot.... thx boss

Anonymous said...

macam mana nak book resort ni

Anonymous said...

penah tido sini tp malam2 ada org nangis kt toilet.mlm tu jugak cabut balik kl..nauzibillah!

Anonymous said...

betul tu.aku ingt aku je kena..dengar kata,kawasan beach resort ni dulu kubur orang asli?betul ke?
err..menakutkan lah.

Anonymous said...

ada sape2 x yg dh pergi sane?...blh tlg cite skit x pengalaman n keadaan tempat tu....
myb bulan mei nie nak wat family day...

Anonymous said...

bodoh betul management diaorng...macam pantat...tak jawab cllll

danisha ella danish said...

adui dh berapa hari call tak berjawab pun mcm mana nk booking nie...ermmm

nasraMNDA said...

best x tempat tu?

Anonymous said...

can i know the capacity for the bunglow n y no preview of the chalet ?

Anonymous said...

BOLEH CALL TERUS NO NI: 013-2525915.PENAH DTG TEMPAT NI,BWK ANAK MURID, PENGURUS DIE MMG PERAMAH..

Anonymous said...

tmpt tu luas,sesuai klu bwk budak skolah...

Anonymous said...

tmpt perkuburan org asli apenye...dulu tmpt tu hutan bakau la...mane ade org nk tgl..sejak ade hotel atas air tu je tmpt tu dh rmi org..

Anonymous said...

dh call,dapat! tp untuk bulan 4 hujung minggu sume dh penooohhhh....benci2...

Anonymous said...

engage lor..

Nusa Travel said...

saya call masuk tapi tak angkat....pelik sungguh dia nih business....

Anonymous said...

kat website rate lain, mse pg dia bg ketas, rate lain...cmne ni, nk tgk internal chalet ni pon xde pics sesuai...byk chalet nk booking ni...owner tlg update ur website

SeMut said...

kami ingin membuat reunion dalam mase terdekat ini ...bermacam-macam komen mereka sertakan ..jadi pada pandangan sy mewakili mereka2 yg lain mengharapkan pihak tuan/puan agar mengemaskini segala keterangan dalam blog tuan/puan dalam penambahanbaikan kakitangan,perkhidmatan yg sentiasa pelanggan perlukan dengan segera ...diharap pihak tuan/puan dapat menerima pandangan sy ..terima kasih.

Anonymous said...

G je kat sana pas tu booking...kalau yg ddk kat area klang/kl ler, sambil tu leh gak tgk2 keadaan resort n beach dia. tp rasanya resort ni jauh sikit dari pantai ada 1 lagi resort yg betul2 dekat dgn pantai kat situ nama dia bagan villa..saya dah booked utk Jun ni, murah 2 bilik only RM140.00..1 bilik kecik n 1 bilik besar tp keadaan bilik tu tak tau lah ok ke tdk..as long as bleh tido n tak da ganguan kira ok lah kan...

Anonymous said...

hoho.. br jer nk booking utk family day akn dtg.. mcm2 cite keluar.. management please update ur website.. jgn smpi kite sebagai customer rase tertipu..TQ

tahusumbat4u said...

Agaknya BZ memanjang kot RESORT ni :-(

Anonymous said...

ir_nard: nak book..tp bila baca kisah hantu kat situ ta jadi la aku....heeeeeeeeeeeeee.

Anonymous said...

hopefully ade kekosongan tok bulan Sept 2012.

Anonymous said...

betul ke ade kisah hantu kat sne?
takot je bunyinye.
Nak p sane just nk release tension

Anonymous said...

Mmg susah nk book kt cni...kitorg book 7 mths in advance dulu..citer pasal hantu tu x sure la tp mmg ade rase lain mcm skit kt bilik air dia..sib baik jugak umah ipar dkt..g mandi kt umh dia sbb anak2 pun rase lain mcm bila g masuk bilik air ;)

Anonymous said...

ssh nk angkat klau kol skali,kene berkali2,tapi kalau ade yg angkat phone tu jgn ckp tau bagi yg lemah jantung...beware!

Anonymous said...

Hantu toilet kihkihhhkih

Anonymous said...

Rumah dan kawasan Ok . Cuma katil tak beberapa selesa.

Noris said...

tak de kontek no ke..

Anonymous said...

Saya baru jer lepas call chalet ni dan bercakap dgn cust service dia pompuan, percakapan yg boleh di kategorikan xtau menghormati pelanggan. sebagai pelanggan kita ader hak utk bertanya, lain la klu sy bercakap dgn cara dan nada yg kurang sopan. berada dlm industri perhotelan sepatutnya kena tau menghormati pelanggan... xsabar nak jumpa depan2 dgn CS ni..ujung bulan ni

Bagan Lalang Beach Resort said...

Maaf mungkin salah faham atau lain chalet. Sebab setahu saya pada tarikh tersebut semua panggilan yang diterima dijawab dengan baik.

Anonymous said...

org melayu kalau buat bisnes memang camni lerr....lepas tu komplen plak Cina tamak..

Anonymous said...

Mak aii..banyaknya bad review..cancel laa...aduiii

Anonymous said...

Yelah byk betul bad review. ok ke tak chalet ni.. cadang nk book utk bulan Nov ni.

Anonymous said...

Aku pernah menginap kat sini memang scary lah skit..Aku ada try resort baru style apartment..tempat baru...aku puas hati..

Anonymous said...

tak best

SUZZIYATI said...

X BEST KER? KAMI AKAN MENGINAP KT SANA ON 31 OGOS NI... ALAMAK....

Akma Ejan said...

Assalam .. cmner nk booking ea .. tuk 7hb.9 -8hb 9 jer ... bkluarga 6org .. plis wasap/sms 0193497013 ...

Akma Ejan said...

Cmner yea nk booking tuk 2hari 1mlm je .. tuk 7hb sep. Ni ...

Unknown said...

call juz now...ok je...mintak brochure...so tggu progress...tgk menu 4 bbq...

Anonymous said...

Boley mintak fon number x utk wt reservation

Anonymous said...

Memang seksa nak call resort ni nak wat tempahan...dapat no. resort ni pun dari BAGAN VILLA RESORT.. akak tu punya lah nak tolong... tpi bila call langsung hampeh... engage memanjang boring tulll...le. OWNER resort ni dah KAYE gak nye....

WIRAJAYA EXCELLENCE CONSULTANCY said...

Alhmdulillah sy dpt kol sekali n en ahsanuddin terus pick up.. mkanan kat sane sedapp.. sungguh... tempat pown selesa.. nie kali ke 2 sy bt program kt sane.. hee..

Anonymous said...

Aku pernah menginap kat sini memang scary lah skit..TIDAK SEINDAH YANG DIGAMBARKAN, SERVICE KECEWA TERINGIN SANGAT NAK TOLONG MELAYU ISLAM MAJU HARAP2 SELEPAS INI ADA PENINGKATAN AMINNN......

Sponsor Links

Click Here! Click Here! Click Here!

Search This Blog

Loading...