Persatuan Nelayan Kawasan Sepang (Kompleks Agrotourism)

The chalet is situated right opposite the Straits of Malacca, it was beautiful once during the night will appear (Sunset). Rental rates are in the ability of visitors.
Main entrance.
The roof like my Hawaii I want to register offices and check-out.

The magnificent accommodation area.

The rental rates :
RM80 - RM100 acing the sea.

Address:
44 Jln Pantai Kampung Bagan Lalang 43950 Sungai Pelek Sungai Pelek Selangor 43950 Malaysia, Sungai Pelek, Selangor.

Tel    : 03-3141 3182
Faks : 03-3141 2894


Large paddocks overlooking the beach.
Environment so comfortable.

48 comments:

Anonymous said...

Salam saya nak buat tempahan 7 & 8 julai @ 14&15 julai @ 1&2 september 2012 tetapi nombor telefon Tel : (03-31412894) ini macam jadi no fax.. minta update segera no telefon yang baru.

Anonymous said...

03-3141 3182

Anonymous said...

saye nak buat tmpahan..tapi sya buat pangila tak dapat la...mcm mane ye??

Anonymous said...

call banyak kali dah, samada engaged atau tak berjawab...camne nak buat booking? Xde nombor lain ke?

Anonymous said...

nak tanya.. chalet ni betul2 mengadap pantai ke....

Anonymous said...

salam sy nk thu 1 chalet ad bpe katil?

Pandak Murni said...

Minta nak buat tempahan 1Malaysia. 3H2M tolong istihar harga.

Niza hassan said...

Sy nk buat temphan 8 dis 1 mlm...

Anonymous said...

masih ada kekosongan utk 29/12 & 30/12?

Anonymous said...

salam..sya nk buat tempahan utk Famly days'pada:01/06/2013 & 2/06/2013 (sabtu & ahad)
ape pakej-2 yg disediakan..utk dlm 20-30 org
dan berapa harganye? harap maklum balas dari anda.

marketing@zen-groups.net
h/p: 018-2966 524 - fieza / MR.jef :017-3922 952
opis" 03-3324 5386
t/ksih

has said...

bilik utk hujung mingu nie ade lg x?

Anonymous said...

Assalamualaikum,

saya nak buat tempahan untuk 1-2 Jun 2013 untuk 2 famili.

03-89416625

Terima kasih

Azwa Yaya said...

Salam... masih ada kekosongan pada 15 dan 16 mei ini???

Anonymous said...

asmkm..... tolong update no hp yg terbaru utk dihubungi. tq

Anonymous said...

Saya baru je kol pagi ni, 2 kali bunyi dah angkat...he3

Anonymous said...

memang selesa..sy baru balik dr tempat ni smlm...lepas ni nk arrange utk wat family day..

Anonymous said...

ade x kosong 1-5 julai 2013..brp hrg?

Anonymous said...

Sy nk bt tempahan 30.31.8.13 n 1.9.13
So bp harge

kidsbundleonline said...

salam..saya nak buat tempahan untuk chalet pada 14.09.2013..
ni no tel saya...0132565157

toyota vios said...

salam...saya nak buat tempahan 4-6/10/2013. sila tel saya 0127316317..harap dapat kerjasama drpd resort. TQ.

toyota vios said...

salam...sy nk buat tempahan 4-6/10/2013..sila tel saya 0127316317..harap dpt kerjasama drpd resort..TQ..

Anonymous said...

salam...sy nk buat tempahan pd 4-6/10/13..sila tel 0127316317...segera...TQ.

Anonymous said...

Ade ke no ln utk d hubungi? Kol asyik line busy je

Anonymous said...

salam...saya ingin membuat tempahan untuk kursus di resort ni...kursus dalam lingkunagan 50 org...sila beri sebut harga dan kemudahan yang disediakan...

email: akmal.my@feldaglobal.com

gmie gomok said...

Salam saya nak tanya untuk tempahan tarikh untuk 07/08 Nov 2013 untuk family days feedback segera tq

gmie gomok said...

salam saya nak buat tempahan pada 07/08 dec 2013 untuk family days.. sila hubungi saya dgn kadar segera 016 3275717 / 012 2135613

Anonymous said...

assalam....saya nak bertanya tempahan pada 14 & 15 dis 2013...masih ada kekosongan atau tidak?untuk family day dalam lingkungan 30-50 orang termasuk anak2....hubungi arifin 0126982834.

adriana yasmin said...

SALAM sye nk buat tmphn
Call 0142227522 please

adriana yasmin said...

Sye nk buat tmphn
Tlg call sye segera 0142227522

Korean Style Online said...

Cool, I love this. Any free time visit me ok Malaysia Online Shopping

Hanif Kechik said...

Ada Wifi tak ???

Linggeaswarry Ramudu said...

hi sy nk tanya tempahan pd 06-06-2014 hingga 08-06-2014 utk family dlm 15 org termsk kanak2 sy nk lebih kurang 4 / 5 chalet masih ada kekosongan atau tidak..pls reply me at rvsgl88@gmail.com

Linggeaswarry Ramudu said...

hi sy nk tanya tempahan pd 06-06-2014 hingga 08-06-2014 utk family dlm 15 org termsk kanak2 sy nk lebih kurang 4 / 5 chalet masih ada kekosongan atau tidak..pls reply me at rvsgl88@gmail.com

Linggeaswarry Ramudu said...

hi sy nk tanya ada kosong tak pd tarikh 06-06-2014 hingga 08-06-2014 seramai 15org termsk kanak2
sy nk 4/5 chalet pls reply asap

Anonymous said...

Salam.

1. Berapa total bil unit chalet yang ada ya?

2. Jenis bilik/chalet (brp org sebilik)?

TQVM,

Nieza Mp said...

Masih ada kekosongan pd 17&18 Mei 2014 ni. Dlm 10 unit...

Anonymous said...

Hujung mggu ni msih Ade bilik kosong x. Call 0173180226

Anonymous said...

Mggu ni Ade kosong x 0173180226

azirah said...

pada petang ini masih ada kosong lg tak untuk 1 mlm?nie no.sy 0175499039 azirah..

shaik s said...

tempat yang cantik dan sunyi..untuk rehatkan minda dan berduaan dengan orang tersayang..boleh dgr ombak laut sebab chalet betul2 depan laut..saya akan dtg lagi insyaallah..

SHAIK S said...

Chalet yang tak diketahui ramai..memang cantik dan romantik untuk pasangan..boleh dengar ombak laut pada malam hari..sunyi dan nyaman..

SHAIK S said...

Walaupun chalet ini hanya ada kemudahan asas tapi lokasi nya memang menarik..gerai makan pun dekat, boleh berjalan2 tepi pantai..memang romantik lah

Anonymous said...

salam..saya ada buat panggilan..tapi dapat..nak tempah 2 unit single utk 24/25 Mei 2014 ... please.. :(

Anonymous said...

Masih ade chalet ke dari 13/6 - 15/6? Do contact 017-6154827

Ahmad Muhammad Yusuf said...

Salam. saya nak booking untuk 10/6-11/6 ni.

please call 012 9125534

Thaks

Zainudin Ahmad said...

Ada kekosongan lgi x utk 30,31/8/14 ni nak 2 bilik

eliss said...

Salam. Dh telefon dpt ckp...blm habis cakap nk minta tarikh lain sbb tarikh yg kita minta dh penuh..terus letak telefon. Sungguh kurang sopan. Sabar je..

Anonymous said...

Nak booking ada kosong x 31ogos 2014..contact balik yer 0133052250

Sponsor Links

Click Here! Click Here! Click Here!

Search This Blog

Loading...